Două comerciante din Bazarul Suceava s-au luat la bătaie de a trebuit să intervină Poliția

0
Publicat:

Cele două femei, cu tarabe în Bazarul Suceava, aveau un conflict mai vechi și când s-au întâlnit pe o alee au început să se certe. Altercația verbală a ajuns repede la cea fizică.

Bazarul Suceava, FOTO: Arhivă
Bazarul Suceava, FOTO: Arhivă

Scene violente s-au petrecyt în Complexul Comercial Bazar din municipiul Suceava, unde două femei s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Femeile au fost despărțite de polițiștii locali, care au sunat ulterior la 112, la IPJ Suceava – fiind vorba despre o agresiune.

Agenții au ajuns la fața locului și au discutat cu una dintre femei, o tânără de 26 de ani. Aceasta a declarat că, în timp ce se deplasa pe o alee pietonală din Bazarul Suceava, între ea și o femeie de 55 ani s-a iscat un scandal, pe fondul unui conflict mai vechi.

Femeile s-au îmbrâncit, s-au luat de păr și s-au pălmuit până au intervenit polițiștii locali, care se aflau în zonă.

Protegonistele scenelor violente nu au solicitat intervenția unui echipaj de Ambulanță, întrucât nu au suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale.

Polițiștii le-au adus însă la cunoștință că se pot prezenta la Serviciul de Medicină Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

În acest caz, polițiștii au întocmit proces-verbal de constatare, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe"

În urmă cu o lună, două femei s-au bătut chiar în curtea unei biserici, în localitatea suceveană Bălăceana.

Este vorba despre două vecinele, una de 40 de ani, cealaltă de 26 de ani.

Acestea au muncit toată dimineață în curtea bisericii, iar puțin după orele prânzului femeia mai în vârstă a anunțat-o pe tânără că vrea să plece deoarece are anumite probleme de rezolvat.

Tânăra s-a simțit deranjată că vecina nu o ajută la finalizarea curățeniei în curtea bisericii și atunci cele două s-au luat la ceartă, apoi și la bătaie.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite