Detalii șocante în cazul crimei din Sectorul 2: administratoarea blocului, ucisă cu sălbăticie din cauza apometrelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 57 de ani care a ucis o femeie joi seara, 28 martie, într-un bloc din Sectorul 2, a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat-o mortal pe adminstratoarea blocului în care locuia. 

Poliția și ambulanța la locul incidentului FOTO captură video
Poliția și ambulanța la locul incidentului FOTO captură video

Bărbatul de 57 de ani, arestat preventiv în urmă cu scurt timp, și-ar fi ieșit din minți pentru că femeia a îndrăznit să-l roage să semneze acordul pentru montarea de apometre, spun surse din anchetă. 

Strigătele de ajutor ale victimei de 56 de ani au fost auzite de locatarii de la parterul blocului, care au încercat să o salveze, dar criminalul n-a putut fi oprit, scrie antena3.ro. 

Primele date din anchetă indică faptul că bărbatul şi femeia care ţinea evidenţa asociaţiei de locatari aveau neînţelegeri mai vechi.

Cuţitul folosit la crimă a fost găsit asupra suspectului.

Pe corpul femeii au fost găsite 25 de urme de înjunghiere.

"Unul din cei doi martori oculari a apelat numărul de urgenţă 112, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul victimei. Inculpatul a fost depistat în imobil, având asupra sa cuţitul cu care săvârşise fapta. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, iar autopsia efectuată în dimineaţa de 29.03.2024 a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul", precizează anchetatorii.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite