Crimă în Sectorul 2. Bărbatul care ar fi înjunghiat-o pe administratoarea blocului în care locuia a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Bucureşti a fost reţinut, vineri, după ce ar înjunghiat-o pe administratoarea blocului în care locuia, pe fondul unui conflict pe care îl avea cu aceasta.

Evenimentul tragic a avut loc în Sectorul 2
Evenimentul tragic a avut loc în Sectorul 2

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti transmis AGERPRES, vineri, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 57 de ani), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Anchetatorii notează că, în ziua de joi, în jurul orei 19,15, pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit, s-a deplasat în camera administraţiei blocului în care locuia, situat în municipiul Bucureşti, Sector 2, şi i-a aplicat victimei (administratora în vârstă de 55 de ani a imobilului) multiple lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală şi în zona braţelor, provocându-i numeroase plăgi care au dus la deces.

"Unul din cei doi martori oculari a apelat numărul de urgenţă 112, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul victimei. Inculpatul a fost depistat în imobil, având asupra sa cuţitul cu care săvârşise fapta. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici', iar autopsia efectuată în dimineaţa de vineri a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", se precizează în comunicat.

În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, informează Parchetul.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite