Defecţiune la metrou: circulaţia a fost îngreunată pe Magistrala 2. Un cablu a luat foc la Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unor defecţiuni tehnice, care au avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 7.00, s-a circulat cu dificultate timp de o oră pe Magistrala 2 a metroului. Potrivit călătorilor, care au fost evacuaţi, un cablu ar fi luat foc la staţia Piaţa Victoriei.

Din cauza defecţiunii în urma căreia ar fi luat foc un cablu, s-a format un fum dens în staţia de metrou Piaţa Victoriei.

„Între Piaţa Victoriei şi Romană a început să scoată fum un izolator. În acel moment erau două trenuri în tunel. Unul a reuşit să treacă şi l-a avertizat pe mecanicul celuilalt să se oprească pentru că scoate fum un izolator. Între 6.50 şi 7.25 s-a circulat pe un singur fir, pentru că linia afectată a fost scoasă de sub tensiune pentru reparaţii“, au explicat reprezentanţii Metrorex pentru Adevărul. 

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate timp de o oră pe ambele sensuri de mers.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru "Adevărul“ că instituţia a fost anunţată de incidentul de la metrou şi de o posibilă intervenţie a ISU, "pentru o defecţiune tehnică la o şină la Piaţa Victoriei“, însă nicio echipă nu a fost solicitată la faţa locului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite