Cursuri de parenting în sectorul 4: oamenii sunt chemaţi să înveţe „arta de a fi părinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii din sectorul 4 au la dispoziţie cursuri de parenting începând cu luna aprilie FOTO Adevărul
Părinţii din sectorul 4 au la dispoziţie cursuri de parenting începând cu luna aprilie FOTO Adevărul

A fi părinte în ziua de azi ajuns subiect de curs şi în România. Un proiect social menit să educe părinţii şi-a ”deschis porţile” pentru înscriere miercuri, 27 februarie. Cursurile sunt gratuite, se întind pe un an şi se adresează familiilor cu copii cu domiciliul pe raza sectorului administrat de edilul Cristian Popescu Piedone.

Proiectul derulat prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Sectorului 4 are menirea de a educa părinţii, în scopul construirii şi îmbunătăţirii relaţiei acestora cu acopiii.

Potrivit Primăriei, comunicarea non-verbală, comunicarea non-violentă sau disciplina fără pedeapsă sunt doar câteva dintre lucrurile pe care aceştia le vor învăţa de la specialişti în educaţie.

Cursurile se vor ţine atât în cursul săptămânii, cât şi în zilele de sâmbătă şi duminică, la sediul DGASPC Sector 4 , situat pe strada Soldat Enache Ion, numarul 1A. Fiecare şedinţă are o durată de trei ore, iar grupurile de suport participante sunt formate din câte şapte familii.

Toţi cei interesaţi se pot înscrie telefonic, de luni până joi, în intervalul orar 9.00-16.00, apelând la numărul de telefon 0372.715.100/0372.715.101, interior 45, 0725.557.654 sau accesând contact@dgaspc4.ro sau adoptii@dgaspc4.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite