Un călător a murit după ce a căzut pe șinele de metrou, la stația Obor. Ar putea fi vorba de suicid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un călător a murit după ce căzut pe şine, joi seara, în staţia de metrou Obor. Circulaţia metrourilor a fost afectată câteva ore. A fost deschisă o anchetă.

Incidentele la metrou sunt frevente. FOTO Captură video arhivă
Incidentele la metrou sunt frevente. FOTO Captură video arhivă

UPDATE  Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată joi seara în condiţii normale pe Magistrala 1, începând cu ora 20:05, a anunţat compania de transport subteran de călători, potrivit Agerpres.

Știrea inițială

„Metrorex informează că astăzi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în staţia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie”, a explicat compania.

Ulterior bărbatul a murit, potrivit Antena 3.

Organele abilitate, împreună cu Metrorex, vor deschide, conform procedurilor interne, o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Până la finalizarea intervenției organelor abilitate, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 se desfășoară în sistem pendulă între Dristor și Iancului și între Ștefan cel Mare și Republica.

Amintim că, în Februarie, un bărbat de 60 de ani s-a aruncat, luni, pe şinele metroului, în staţia Piaţa Unirii 2 din București, pe direcţia Pipera. Omul a murit la scurt timp.

În decembrie 2023, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 4 de metrou în urma unei posibile tentative de suicid.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite