Contabila care a încercat să se sinucidă și a căzut peste o bucureșteancă, arestată pentru omor cu intenție indirectă

0
Publicat:

În luna octombrie, o contabilă a încercat să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul 5, însă a căzut peste o altă femeie, de 60 de ani, care mergea pe trotuar și a murit în scurtă vreme. Contabila a fost arestată pentru 30 de zile pentru infracțiunea de omor cu intenție indirectă.  

Femeia care s-a aruncat de la balconul firmei unde lucra, arestată pentru omor
Femeia care s-a aruncat de la balconul firmei unde lucra, arestată pentru omor

Într-o dimineață de la sfârșitul lunii octombrie, o contabilă, care era la muncă, într-un bloc din Sectorul 4, a decis să se sinucidă. Aceasta s-a aruncat peste balustrada balconului, de la etajul cinci, dar a căzut peste o femeie care mergea pe stradă. În timp ce femeia care voia să moară s-a ales cu leziuni minore, victima a suferit multiple traumatisme și a decedat la spital în aceeași zi, precizează procurorii. 

Totodată, aceștia sunt de părere că inculpata, care lucra în acel bloc, știa că zona este intens circulată de pietoni la acea oră a dimineții, și că există posibilitatea de a lovi o altă persoană în cădere. Cu toate acestea, nu a luat nici o măsură pentru a evita această posibilitate. „Astfel, se consideră că femeia a acceptat că poate cădea peste un trecător, iar consecința ar fi moartea acestiua, lucru care s-a și întâmplat”, arată anchetatorii. 

Aceasta are 42 de ani.

Acum, contabila este acuzată de infracțiunea de omor cu intenție indirectă și a fost reținută pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis, ulterior, propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite