Un copil de 11 ani din București s-a aruncat de la etajul 3 al școlii în care învăța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 11 ani, elev în clasa a V-a, a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul 3 al școlii în care învăța.

Copilul a fost transportat de urgență la spital
Copilul a fost transportat de urgență la spital

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 13.50. Poliția și Ambulanța au fost anunțate de către angajații unității de învățământ unde s-a petrecut incidentul. 

Prin numărul de urgență 112 s-a sesizat faptul ca un elev al clasei a 5- a din cadrul King George International School, din sectorul 6, s-a aruncat de la etajul 3 al unitatii de învățământ. Victima a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu”, au explicat surse medicale.

Acestea au mai precizat că minorul se afla în stare constiență când salvatorii au ajuns la fața locului.

Copilul de 11 ani căzut de la înălțime este conștient, cooperant cu politraumatism, la nivel toracic și fractură de urmăr. În acest moment este în investigații. Va rămâne internat”, a precizat și reprezentantul spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandrescu. „În acest moment, copilul este supus mai multor investigații. Anumite traume se pot acutiza sau se pot complica mai târziu”, a declarat pentru „Adevărul” purtătorul de cuvânt Raluca Alexandru.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite