Consilierii Bucureştiului au decis: Baza Sportivă Cireşarii va fi reabilitată şi modernizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Marţi, în şedinta Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), a fost adoptat proiectul prin care municipalitatea preia în administrare Clubul Copiilor Sector 1 – Baza Sportivă Cireşarii, de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Odată preluată în administrare, Baza Sportivă, aflată în paragină de ani întregi, va fi reabilitată.

Primarul general, Răzvan Sava, a declarat că proiectul de modernizare a bazei sportive va revitaliza cartierul Domenii din Bucureşti, pe de o parte, iar pe de altă parte va întări capacitatea de performanţă a sportivilor CSM Bucureşti.

„De ani de zile baza sportivă Cireşarii se află în condiţii improprii. Avem acum posibilitatea de a reda locuitorilor Bucureştiului, dar mai ales celor care locuiesc în zona Domenii, Chibrit, Calea Griviţei un spaţiu verde care a fost lăsat în paragină.

Avem obligatia de a reda bucureştenilor, copiilor noştri, şansa de a performa într-un complex sportiv multifunctional, care, de-a lungul vremii, a dat sportului românesc nume importante. Spaţiu verde, sportul înseamnă sănătate. Este obligaţia noastră de a asigura condiţii optime pentru a ne creşte copii într-un mediu sănătos“, a precizat Răzvan Sava.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite