Concurs de desen pentru copii, la punctul de informare dedicat Magistralei 5 de metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrorex a anunţat lansarea concursului de desen „Olimpiada Verde”, care se va desfăşura la punctul de informare dedicat Magistralei 5 de metrou din cartierul Drumul Taberei.

Concursul se adresează copiilor sub 14 ani, care vor avea ocazia să îşi demonstreze talentul şi să îşi transpună în desen creativitatea, pornind de la cele doua teme sub semnul cărora are loc campania: ecologia şi metroul.
 
“Metroul este un mijloc de transport cu un impact important asupra comunităţii, atât din punctul de vedere al eficientizării resurselor – de timp, consum de combustibil etc. – dar şi din perspectiva gradului de confort pe care îl asigură. Dedicăm campania Olimpiada Verde locuitorilor sectoarelor 5 şi 6 ale Capitalei. Prin ea ne dorim să încurajăm dialogul dintre bucureştenii de toate vârstele şi proiectul Magistrala 5 de metrou, pe marginea unui subiect important, atât pentru ei, cât şi pentru noi: ecologia. Este un pretext creativ prin care copiii sunt încurajaţi, prin joc, să se gândească la importanţa acestei teme pentru prezentul şi viitorul lor”, a declarat Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex.

Concursul Olimpiada Verde se va desfăşura în două etape, iar premiile constau în patru biciclete, două de fetiţe şi două de băieţi. Fiecare etapă va dura câte trei săptămâni, iar în cea de-a patra săptămână se vor alege câştigătorii şi se vor acorda premiile. Desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi.

Prima etapa a Olimpiadei Verzi începe duminică, la punctul de informare Magistrala 5, şi va avea loc între orele 9.00 şi 15.00. Copiii sunt aşteptaţi aici în fiecare duminică, timp de trei săptămâni, însoţiţi de părinţi sau bunici, pentru a-şi da frâu liber imaginaţiei, iar extragerea câştigătorilor va avea loc pe 12 august.

A doua extragere va avea loc pe data de 9 septembrie, după alte trei duminici dedicate desenului, ecologiei şi metroului.

Punctul de informare dedicat Magistralei 5 este situat vizavi de Parcul Drumul Taberei, în vecinătatea Pieţei Drumul Taberei. Programul de acces al cetăţenilor este zilnic, de luni până sâmbătă, în intervalele 10.00-13.00 şi 17.00–20.00, iar duminica, între orele 9.00 şi 13.00.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite