Complexul Therme de lângă Capitală se redeschide. De când va fi permis accesul şi ce măsuri trebuie respectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Pe 7 iunie se deschide Therme, dar cetăţenii se pot bucura de acest loc doar dacă respectă anumite măsuri. Complexul va funcţiona la capacitate de 70%, astfel vor avea acces simultan 3.000 de persoane.

„Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiţi să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Însă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectam cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te aşteptam din nou în acelaşi loc uimitor. Te invitam să  experimentezi viitorul wellbeing-ului”, au anunţat, astăzi, 4 iunie, reprezentanţii Therme.

Pe lângă numărul limitat de persoane care se pot bucuraa de ce oferă această locaţie, cei ce vin trebuie să completeze un chestionar epidemiologic, moment în care li se va lua şi temperatura. Masca de protecţie este obligatorie până în zona piscinelor.

De acolo, fiecare va decide dacă o mai ţine sau nu pe faţă. Toate saunele vor fi deschise, doar că vor intra mai puţine persoane, iar locurile vor fi marcare corespunzător.

Sunt primiţi atât cei vaccinaţi, cât şi cei nevaccinaţi, fără testare Covid-19 sau buletin care să ateste că s-a trecut prin boală.

Citiţi ştirea integral pe Click!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite