Cine e femeia găsită moartă lângă Popeşti-Leordeni

0
Publicat:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov informează că a fost identificată femeia găsită decedată miercuri noaptea pe un teren de lângă Centura Capitalei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni.

politia

Potrivit IPJ Ilfov, este vorba despre o bătrână de 72 de ani, care a fost înregistrată la data de 30 septembrie de către Poliţia Sector 2 ca persoană dispărută.

„Din verificări nu au rezultat urme de violenţă pe corp, iar în urma efectuării necropsiei s-a stabilit faptul că nu a fost o moarte violentă. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, spune Poliţia, potrivit Agerpres. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, miercuri seara, la ora 21,47, prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe un teren de lângă Centura Bucureşti, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, a găsit o femeie decedată.

Imediat, poliţiştii din Popeşti-Leordeni s-au deplasat la faţa locului şi au delimitat zona respectivă.

Conform IPJ Ilfov, la faţa locului au ajuns atât un echipaj medical, care a confirmat decesul persoanei, cât şi un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov.   

BucureștiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite