Câţi bani au câştigat artiştii români în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţii care au urcat de Revelion pe scenele amplasate în pieţele publice din Bucureşti, au câştigat sume frumuşele din prestaţiile lor. Chiar dacă asta implică un efort imens din partea lor, unii dintre ei având şi câte trei concerte în această noapte, prestaţia lor le-a adus sume de ordinul zecilor de mii de euro în cont.

Printre cei mai bine plătiţi artişti români care au cântat de Revelion în Bucureşti este Horia Brenciu. Acesta a încasat, pentru fiecare dintre cele trei concerte pe care le-a susţinut câte 20.000 de euro, potrivit Rtv.net.

Băieţii de la Voltaj şi Direcţia 5 au avut câte două apariţii pe scenele din Bucureşti la cumpăna dintre ani şi au fost plătiţi cu câte 7.000 de euro pentru fiecare reprezentaţie.

Trupa Mandinga a cântat anul acesta în Azerbaidjan, la o petrecere privată din oraşul Baku. Pentru concertul susţinut aceştia au încasat 50.000 de euro.

Trupa Vunk a avut un program extrem de încărcart în ultima zi a anului 2012. Aceştia au cântat la cele două Vanghelioane organizate de Primăria Sectorului 5 dar şi la concertul Municipalităţii din Piaţa Constituţiei şi la Revelionul din Piaţa Revoluţiei. Pentru fuiecare concert susţinut, aceştia au încasat câte 4.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite