VIDEO Peste 90.000 de bucureşteni au sărbătorit Revelionul la petrecerile organizate de primării în pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul lui Smiley a fost unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii
Concertul lui Smiley a fost unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii

Aproximativ 90.000 de bucureşteni au petrecut noaptea dintre ani în pieţele publice din Capitală,la cele şase mari concferte organiyate de Primăria Generală şi cele de sector. Cele mai mari petreceri au fost cele din Piaţa Constituţiei, Piaţa Revoluţiei şi Vanghelionul de la Romexpo.

La petrecerea din Piaţa Revoluţiei au venit peste 30.000 de oameni care s-au distrat alături de DJ-ii de la ProFM, organizatorii evenimentului. Pe scena montată în faţa Casei Ateneului au urcat unii dintre cei mai cunoscuţi artişti autohtoni, precum Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj şi concurenţi de la Vocea României.

În Piaţa Constituţiei, unde Primăria Capitalei a organizat concerte cu artişti şi trupe ca Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Direcţia 5, Vunk şi Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra, împreună cu invitaţii săi - DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who -, au fost prezenţi circa 45.000 de bucureşteni, au declarat, pentru, Mediafax reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Petrecerea Primarului din Sectorul 5, Marian Vanghelie, ajunsă anul acest la a X-a ediţie a audnat aproximativ 7000 de oameni şi a fost animată de artişti precum Anastacia şi David Bisbal, alături de artiştii români Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5

Pe lângă Vanghelion, edilul a organizat şi o petrecere de Revelion în aer liber, la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, unde au cântat, pentru circa 4.500 de oameni, artişti ca Alex Velea, Connect-R, Pepe sau Lora.

În Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (fostul IOR), petrecerea de Revelion organizată de Primăria Sectorului 3, animată de Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi, a adunat aproximativ 5.000 de bucureşteni.

Şi în sectorul 6 al Capitalei a avut loc o petrecere în aer liber, cu Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, iar DJ Vasile, DJ Gojira, dar şi acrobaţii de la Xtreme, care au coborât de pe clădirea Anchor Plaza şi au aprins artificii în aer la miezul nopţii, de spectacol bucurându-se peste 1.000 de oameni.

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au mai precizat că nu s-au înregistrat incidente deosebite în noaptea de Anul Nou.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite