Câştigătorul a şapte milioane de euro s-a prezentat la Loterie să-şi ridice premiul! Cum a pus mâna pe o avere cu un bilet jucat şi săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel care a câştigat 7,2 milioane de euro la extragerea Loto 6/49 de duminica trecută s-a prezentat astăzi la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul. Biletul a fost jucat duminică, 13 noiembrie, la ora 13.13, la o agenţie din cartierul bucureştean Colentina. Norocosul susţine că abia miercuri a aflat din presă că a luat marele pot.

Câştigătorul este un bărbat în jur de 50 de ani şi este un vechi jucător la loto, deşi în ultima vreme nu mai juca constant, potrivit informaţiilor oferite de Loteria Română.

Numerele care i-au purtat noroc n-au nicio semnificaţie, biletul jucat fiind completat în mod identic cu cel jucat cu o duminică înainte pentru tragerea din data de 6 noiembrie, acesta din urmă fiind un bilet gata completat de către lucrătorul din agenţie.

A aflat din presă

Norocosul consideră că acest câştig este „un dar de la Dumnezeu“.

Având în vedere că abia astăzi a aflat din presă că este câştigator şi, fiind la serviciu, nu s-a gândit încă ce va face cu banii.

Bărbatul a mai declarat că va fi cumpătat cu banii, că va continua să joace şi că le doreşte şi altora să aibă parte de un asemenea câştig.
El a ales să nu-şi facă publică identitatea.

Cele şase norocoase

Numerele care i-au adus 7,2 milioane de euro marelui câştigător sunt:  34, 20,12, 45, 9, 1. Pentru extragerea din această seară românii au jucat nu mai puţin de 1.200.000 de variante.

Ultima dată când a fost câştigat premiul la categoria I, la jocul 6 din 49, a fost în urmă cu aproape şapte luni, în 24 aprilie 2011. La acea dată, biletul norocos a fost în valoare de 10,3 milioane de euro.

Ipoteza iniţială: câştigător ar putea fi un chinez sau un arab

Ştefania Sanu, angajată de trei ani la Agenţia Loto de pe Şoseaua Colentina, Bucureşti, acolo unde s-a vândut  biletul câştigător, de 7,2 milioane de euro, spune că unii dintre cei mai importanţi clienţi ai ei sunt cetăţenii străini.

 „Agenţia noastră este situată la 300 de metri de ieşirea din Bucureşti. La noi vin şi joacă foarte mulţi oameni care nu sunt din Bucureşti, sunt în trecere doar, dar şi cetăţeni străini. Mulţi dintre ei sunt chinezi, indieni sau arabi. Aşa că că cel sau cea care a câştigat poate fi de oriunde“, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro Ştefania Sanu.

Femeia este colegă cu Mari, vânzătoarea care i-a purtat noroc celui care aseară a câştigat potul cel mare la Loto 6 din 49, în valoare de 7,2 milioane de euro. Vânzătoarea cu mâna bună s-a ferit astăzi de ochii presei.

„Nu este tura ei să muncească azi, dar dacă ar fi vrut să povestească mai multe despre biletul câştigător, probabil că ar fi venit astăzi“, a mai spus Ştefania Sanu.

Citeşte şi:

S-a câştigat la Loto 6/49! Un român care a jucat la o agenţie din Colentina, Bucureşti, a câştigat 7,1 milioane de euro. Vezi care sunt numerele cu noroc!

Românul care a câştigat 7,1 milioane de euro la Loto 6/49 a jucat biletul norocos pe 13 noiembrie, la ora 13.13

Mirajul Loto: plătim mult, câştigăm mult mai rar

Cum să câştigi la Loto? Un american crede că a găsit soluţia, a câştigat până acum de şapte ori

7,4 milioane de euro, premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 din această seară

Un străin poate fi câştigătorul cel mare. Chinezii şi arabii, jucători fideli la Agenţia Loto unde s-a dat biletul de 7,2 milioane de euro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite