Bucureştenii pot dona sânge, joi, la Arena Naţională. Viceprimarul Capitalei: Fiecare dintre noi poate salva o viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare donator va primi gratuit rezultatele analizelor specifice pentru aprobarea recoltării, adeverinţa pentru o zi liberă Foto Arhivă
Fiecare donator va primi gratuit rezultatele analizelor specifice pentru aprobarea recoltării, adeverinţa pentru o zi liberă Foto Arhivă

Bucureştenii pot dona sânge joi,  la Arena Naţională, a anunţat viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, reamintind totodată şi care sunt avantajele pe care le pot obţine.

"Fiecare dintre noi poate salva o viaţă! Haideţi mâine, 14 aprilie, în intervalul 08:30 - 12:30, pentru a dona sânge la Arena Naţională (intrarea din Bd. Basarabia, Nr. 37-39)! Veţi fi întâmpinaţi de o echipă mobilă de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi N-avem SANGE şi veţi afla pe loc tot care sunt beneficiile pe care le au cei care aleg să facă parte din comunitatea donatorilor de sânge", a scris, miercuri, viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, pe pagina sa de Facebook.

Horia Tomescu explică care sunt avantajele donării de sânge şi le recomandă celor care vor să doneze să completeze în prealabil un formular pentru programare. 

"Putem salva o viaţă.  Fiecare donator va primi gratuit rezultatele analizelor specifice pentru aprobarea recoltării, adeverinţa pentru o zi liberă (ziua donării) şi adeverinţa pentru reducerea de 50% la abonamentul pentru un mijloc de transport din luna următoare. Tichetele de masă, începând cu 31 martie 2022, sunt emise numai electronic, urmând a fi distribuite donatorilor ulterior când vor fi disponibile noile tichete în format fizic. Cei care donează regulat (o dată la 2-3 luni în ultimii 2 ani) au în plus dreptul de a efectua anual şi gratuit un examen radiologic pulmonar şi un examen biologic extins. Mai mult, ca să nu aşteptaţi la coadă pentru donare, vă puteţi înscrie pe acest formular pentru programare: https://bit.ly/DoneazăOŞansăLaViaţă",  mai precizează viceprimarul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite