Bătaie ca pe stadion în centrul Capitalei: cinci tineri s-au bătut în piaţa Sfântul Gheorghe pentru o solniţă, iar doi au ajuns la spital cu tăieturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri s-au bătut, duminică, în zona Pieţei Sfântul Gheorghe din Bucureşti, pentru "o solniţă", doi dintre aceştia fiind înjunghiaţi de unul dintre agresori, a informat, astăzi, Poliţia Locală a Capitalei.

În faţa unui fast food, un grup de trei persoane şi un altul format din doi tineri s-au lovit cu pumnii şi picioarele "pentru a acapara sarea" pentru shaormele cumpărate, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti emis astăzi.

"În câteva secunde, bătaia a devenit deosebit de violentă, iar unul dintre tineri a scos un cuţit cu care a reuşit să aplice câteva lovituri. Două persoane din grupul celor trei tineri participanţi la scandal au fost rănite: unul s-a ales cu două tăieturi pe antebraţ, celălalt a fost înjunghiat în picior. În acel moment, o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti a intervenit şi a reuşit să disperseze grupul bătăuşilor", a precizat sursa citată.

La faţa locului a fost solicitată şi o a doua patrulă, întrucât agresorul care avea cuţitul nu dădea semne că ar renunţa la intenţia sa de a-i înjunghia pe cei din tabăra adversă.

"Apariţia celei de-a doua patrule a PLMB - solicitată prin radio - a întrerupt total conflictul şi l-a descurajat pe cuţitar. Acesta a reuşit să scape prin fugă, însă complicele său, S.R.M., născut în 1983, a fost reţinut, încătuşat şi predat Poliţiei Naţionale", se mai arată în comunicat.

Victimele au fost preluate de echipaje SMURD şi transportate la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite