Au fost prinși cei doi bărbați care au atacat un șofer din Sectorul 5

0
Publicat:

Doi bărbați suspectați că au agresat un șofer pe o stradă din Sectorul 5 al Bucureștiului au fost identificați și reținuți de polițiști.

Șofer atacat în trafic FOTO Captură foto / Info trafic București și Ilfov / Facebook
Șofer atacat în trafic FOTO Captură foto / Info trafic București și Ilfov / Facebook

Potrivit Brigăzii Rutiere, cei doi bărbați, în vârstă de 34 și 37 de ani, au fost conduși la audieri și reținuți pentru 24 de ore, de polițiștii Secției 18. Incidentul a fost sesizat în urma difuzării unei înregistrări în care cei doi indivizi amenință și lovesc un șofer oprit în trafic. Și victima, un bărbat de 34 de ani, a ajuns la audieri.

Suspecții au fost reţinuţi pentru 24 de ore și vor fi prezentaţi, sâmbătă, în faţa magistraţilor cu propunere legală.

Înregistrarea, postată pe un grup de Facebook dedicat accidentelor rutiere în România, arată momentul în care cei doi se apropie de mașina staționată în trafic și încep să amenințe șoferul, după care unul dintre ei sparge geamul mașinii și îl agresează fizic pe acesta.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Pe un grupul intitulat "Accidente rutiere România" a fost postată miercuri o înregistrare făcută de un trecător în zona Marriott din Bucureşti. Mai multe maşini staţionează în coloană şi, la un moment dat, doi indivizi se îndreaptă spre o maşină şi încep să-l ameninţe pe un al șofer. Întreg incidentul a fost filmat. Printre multiplele înjurături, unul dintre agresori strigă "Te omor!", iar apoi sparge geamul din dreptul șoferului.

„Poliţiştii Secţiei 18 s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”, a transmmis joi Poliţia Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite