Tragedie în Maramureș: o fetiță de doi ani a fost lovită de tren

0
0
Publicat:

O fetiță de doi ani din Leordina, județul Maramureș, a murit vineri după ce a fost lovită de un tren la o trecere peste calea ferată. Polițiștii investighează cazul pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

O fetiță de doi ani, din Maramureș, a murit într-un accident feroviar - Foto CFR Infrastructura
O fetiță de doi ani, din Maramureș, a murit într-un accident feroviar - Foto CFR Infrastructura

„Astăzi, 21 iunie, la ora 16.05, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Maramureş - Postul de poliţie T.F. Vişeu de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, în localitatea Leordina, un tren ar fi accidentat o minoră. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vişeu de Jos şi reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş care au constatat decesul minorei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş, conform News.ro. 

S-a stabilit că ar fi vorba de o fetiță de doi ani din Leordina care și-a pierdut viața vineri, după ce a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere.   

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cadavrul fetiței a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. În urma incidentului, trenul a plecat din stație cu o întârziere de 90 de minute. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și, sub coordonarea procurorului, efectuează cercetări pentru ucidere din culpă. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite