Accidente şi trafic rutier închis pe mai multe sectoare de drum din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigada Rutieră a Capitalei îi avertizează pe şoferi să nu depăşească autovehiculele oprite la semafor. FOTO arhiva Adevărul
Brigada Rutieră a Capitalei îi avertizează pe şoferi să nu depăşească autovehiculele oprite la semafor. FOTO arhiva Adevărul

Traficul rutier a fost paralizat în urma ninsorii care s-a aşternut în Capitală noaptea trecută. Brigada Rutieră îi avertizează pe şoferi să reducă viteza şi să îşi echipeze corespunzător autovehiculele. În prezent, traficul rutier a fost restrcţionat pe mai multe sectoare de drum din cauza lucrărilor.

În ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs nouă accidente în urma cărora 12 persoane au fost rănite uşor. Cauzele accidentelor au fost reprezentate de traversarea neregulamentară a pietonilor şi neadaptarea viteze la condiţiile de drum.

Pe sectorul de drum cuprins între strada Valea Argeşului şi strada Valea Ialomiţei, din Drumul Taberei circulaţia rutieră a fost închisă din cauza lucrărilor la magistrala V de metrou. Totodată, pe Calea Văcăreşti şi şoseaua Mihai Bravu, pe sensul dinspre Piaţa Sudului către Vitan se lucrează la construirea pasajului rutier suprateran.

Pe lângă ambuteiajele create de ninsoare, şoferii trebuie să fie atenţi şi la semafoarele defecte din mai multe zone ale Bucureştiului:

  • bulevardul Basarabia – bulevardul 1 Decembrie;
  • şoseaua Colentina – şoseaua Fundeni;
  • şoseaua Colentina – strada Sportului;Brigada Rutieră a Capitalei îi avertizează pe şoferi să nu depăşească autovehiculele oprite la semafor şi să nu patrundă în intersecţie, dacă, din cauza aglomeraţiei nu o pot traversa. Şoferii trebuie să se intereseze de starea drumurilor de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă şi să-şi echipeze maşina cu lopată, lanţuri şi sac cu nisip.
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite