A început Târgul Cadourilor de Crăciun. Organizatorii spun că aici se poate găsi darul perfect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A V-a ediție a Târgului Cadourilor de Crăciun își așteaptă, începând de azi, 2 decembrie, vizitatorii. Expozanţii pun la dispoziţia clienţilor cea mai variată gamă de produse de până acum, de la decoraţiuni de sărbători, până la delicoasele dulciuri. Târgul are loc în incinta Galeriei Dalles şi îşi va închide porţile pe data de 24 decembrie.

Organizatorii îşi pun mari speranţe în ediţia de anul acesta şi chiar spun, fără nicio ezitare, că vizitatorii vor găsi cadourile perfecte. Mai mult, aceştia se laudă că expozanţii oferă cele mai originale produse, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, dar, „mai ales pentru toate buzunarele“.

Un adevărat One stop gift shop

„Am încercat şi credem că am reuşit să adunăm la această ediţie o gamă atât de variată de cadouri de Crăciun încat nimeni să nu poată spune că nu a găsit cadoul potrivit. Anul acesta târgul este un adevărat One stop gift SHOP!” a declarat Louisa Bangale, coordonatorul evenimentului.

În cadrul Târgului Cadourilor de Crăciun din acest an se pot găsi ornamente şi podoabe de Crăciun, decoraţiuni şi accesorii pentru „masa de Crăciun“, textile pentru sezonul rece, dulciuri şi multe altele.

Bijuterii din Egipt și cosmetice din Orientul Îndepărtat

Nici bijuteriile nu vor lipsi. În toiul iernii, femeile pot cumpăra podoabe aduse din Egipt, India, Pakistan sau Afganistan. Astfel, vizitatorii vor putea găsi bijuterii de aur, de argint, handmade, dar și bijuterii precolumbiene, sau piese vechi de colecție.

Expozanţii mai pun la dispoziţia doamnelor şi cosmetice bio din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.

,,Cafegiul Bucureștiului de altădată” va oferi cafea și dulciuri

Surpriza târgului va fi reprezentată de prezența renumitului ,,cafegiu al Bucureștiului de altădată”, Georghe Florescu, care va oferi musafirilor cafea 100% arabica, delicatese și dulciuri. Organizatorii vor pregati și alte surprize și concursuri pentru vizitatori, care vor fi recompensați cu premii specifice sărbătorilor de Crăciun.

Târgul Cadourilor de Crăciun va fi deschis în perioada 2-24 decembrie, între orele 10.00 - 20.00, iar intrarea va fi liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite