Zidul de sprijin al drumului care duce spre Poiana Braşov, surpat pe o lungime de 14 metri. Drumul va fi consolidat în regim de urgenţă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
zid-drum-poiana-brasov

O porţiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului care duce către staţiunea Poiana Braşov s-a surpat, zona fiind semnalizată pentru evitarea accidentelor. Municipalitatea, care are în administrare drumul, anunţă că, luni, în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgenţă.

Avaria la zidul de sprijin al drumului către Poiana Braşov s-a produs la kilometrul 7 şi a fost observată duminică, atunci când Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a fost informat de către Poliţia Locală cu privire la surparea unei porţiuni din zid, ca urmare a unei alunecări de teren. 

„În prima etapă Municipalitatea a semnalizat zona cu panouri reflectorizante şi bandă, iar astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgenţă. Odată cu adoptarea acestei hotărâri, primăria, prin Direcţia Tehnică, va demara procedurile pentru efectuarea lucrărilor de consolidare”, transmite, luni, Primăria Braşov.

Şedinţa Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a fost una extraordinară, având în vedere importanţa tronsonului care duce către staţiunea unde mii de turişti merg în fiecare weekend.

zid-drum-poiana-brasov
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite