Unde ne distrăm în weekend la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi la o serie de evenimente, începând de vineri până duminică. Spectacolele oferite sunt pentru toate gusturile.

Vineri, de la ora 17.30, sunteţi aşteptaţi în Piaţa Sfatului, la un spectacol de excepţie oferit de Orchestra U.S. Army Forces in Europe. Intrarea este liberă. Orchestra USAREUR reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Armate la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang. În afara graniţelor, este cea mai mare orchestră a Statelor Unite şi principalul ambasador muzical al Armatei SUA în Europa. Orchestra reunită a Armatei Statelor Unite în Europa are mai mult de 200 de reprezentaţii pe an şi a avut spectacole în peste 20 de ţări europene şi din Orientul Mijlociu, din Rusia.  De la ora 19.00., iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la Teatrul „Sică Alexandrescu", unde la sala Studio, se joacă SECTORUL „S" de Emanuel Pârvu. Preţul biletelor este 10 lei, iar elevii şi studenţii vor beneficia de preţ redus: 5 lei.

Amatorii de distracţie sunt aşteptaţi vineri seara la o serie de petreceri în cluburi. Ground Zero vă invită, de la ora 20.00, la o seară cu muzică „dură" în compania suedezilor de la Lose The Life şi I Stared Into The Forest. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. În fiecare vineri, de la ora 22.00,  Latino parties & clubbing la Club LA TINO, iar pentru a vă bucura de muzica anilor 70-90 sunteţi asteptaţi la Club 80.
Tequila Bowling vă invită la Tequila Party.

Braşovenii sunt aşteptaţi sâmbătă dimineaţa, la „Let's do it Romania", Ziua Curăţeniei Naţionale. De la ora 18:30, la Sala Operei va avea loc spectacolul "Norma" de V. Bellini.  Dirijor va fi Traian Ichim, iar regia e semnată de Cristian Mihăilescu. Din distribuţie fac parte Ioana Mărgărit, Sorin Lupu (Opera Naţională Cluj),  Carmen Topciu (debut), Sonia Hazarian, Marian Reste (debut) şi Mugurel Oancea (debut). Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380 şi costă 20, respectiv 10 lei. La Teatrul „Sică Alexandrescu" se va juca piesa  "METODA G" de Jordi Galcerán. Spectacolul are loc la sala Studio, la ora 19.00. Preţul biletelor este de 10 lei, iar preţul redus pentru elevi, studenţi este 5 lei. Tot sâmbătă, de la ora 20.30, clubul Rockstadt vă invită la concertul FusionCore şi Stonebox. Intrarea costă 10 lei. Kasho Club vă propune o seară de jocuri speciale de Black Jack. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Dimineaţa zilei de duminică este dedicată celor mici. La teatrul pentru copii "Arlechino"  la orele 10.30 şi 12.00 se joacă „Alina şi Gâscănelul"  de Adrian Farca. Scenografia: Eniko Simo. Distribuţia:  Cecilia Negru, Erika Mihaly. Duminică seara, la Teatrul „Sică Alexandrescu", la Sala mare, de la ora 19.00, este programat spectacolul "FAZANZUL" de George Feydeau. Regia: Cristian Hadji-Culea. Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 lei, Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite