Un violator abia ieșit din închisoare a mers direct acasă la victima sa. Femeia a anunțat Poliția

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani din Covasna, abia ieșit din închisoare, unde ispășise pedeapsa pentru un viol, a făcut primul drum chiar la victima sa. Femeia de 62 de ani a anunțat Poliția, iar polițiștii l-au găsit imediat.

Ieșit din închisoare, un violator s-a întors la victima sa FOTO Adevărul
Ieșit din închisoare, un violator s-a întors la victima sa FOTO Adevărul

Abia ieșit din închisoare, unde ispășise condamnarea pentru viol, un tânăr din Covasna, în vârstă de 26 de ani, s-a gândit că primul drum pe care ar trebui să îl facă ar fi chiar la cea pe care o violase. Proaspătul eliberat a mers la Predeal și a pătruns în curtea femeii de 62 de ani, însă nu a reușit să ajungă până la victima sa, deoarece aceasta s-a închis în casă și a sunat la 112.

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectueză cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, după ce o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului de domiciliu al unei femei, în vârstă de 62 ani, din Stațiunea Predeal, județul Brașov. În fapt, la data de 02.11.2022, în jurul orelor 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat se află în curtea locuinței sale și că îi este teamă să nu pătrundă în locuință”, a informat comisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

La adresa indicată a fost direcționată o patrulă de poliție, care l-a depistat pe bărbat, care fugise într-o zonă împădurită din apropiere. El a fost prins și legitimat de către polițiști. Așa au descoperit că acesta fusese condamnat pentru viol. Ba mai mult, ultima infracțiune fusese comisă în același loc.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din închisoare, întrucât, în anul 2017, a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu, persoana vatămată fiind chiar femeia care a apelat acum serviciul de urgență 112”, a adăugat Alina Ivan.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru violare de domiciliu. Bărbatul care ispășise pedeapsa după ce fusese condamnat pentru viol a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Brașov. Instanța a dispus apoi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările în caz continuă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite