Un urmărit general care urmărea fete de liceua fost prins de o poliţistă după o urmărire ca în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este din Călăraşi şi a fost a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru tâlhărie. Nu s-a prezentat la penitenciar şi a fost dat în urmărire generală. A fost prins la Braşov când se aştepta mai puţin.

Bărbatul a fost surprins în timp ce urmărea liceencele de la Colegiul „Johannesc Hotenrus“, care ieşeau de la cursuri. Când a văzut poliţia a luat-o la fugă, dar a fost ajuns din urmă şi încătuşat de o poliţistă de doar 21 de ani, angajaţi la IPJ Braşov de şase luni.

 „Am primit un apel de la un cetăţean care sesiza faptul că în Piaţa Sfatului se află un bărbat care acostează fete de liceu. Am ajuns imediat în zonă, însă individul a luat-o la fugă chiar la apariţia noastră. În momentul acela am fugit, l-am urmărit, l-am somat pe parcursul urmăririi, însă a refuzat să se oprească. În zona străzii Alecu Russo am reuşit să-l opresc. Nu a opus rezistenţă, iar colegul meu a ajuns imediat şi mi-a acordat sprijin”, a povestit tânăra poliţistă.

Bărbatul a prezentat poliţiştilor acte false.  „Şi-a declinat în faţa poliţiştilor două identităţi false, folosind o copie după o carte de identitate şi un certificat de naştere. Cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Criminalistic a fost identificat în persoana unui călărăşean în vârstă de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Olteniţa a emis, în data de 19 iunie 2012, mandat de executare a opt ani de închisoare, pentru tâlhărie“, a precizat comisarul-şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite