Un brașovean s-a ales cu dosar penal pentru amenințare și braconaj, după un videoclip postat pe rețele sociale

0
Publicat:

Un bărbat de 50 de ani, din comuna brașoveană Recea, l-a amenințat pe un altul, care a postat scandalul filmat de un alt localnic. Primul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dar și pentru braconaj.

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după o postare FOTO Poliția Română
Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după o postare FOTO Poliția Română

De la un videoclip postat pe rețelele sociale, un bărbat de 50 de ani din județul Brașov s-a ales cu un dosar penal. În filmuleț, brașoveanul din comuna Recea îl amenință pe un alt bărbat cu acte de violență. Polițiștii au mers pe fir și au descoperit mai multe încălcări ale legii comise de primul dintre bărbați.

Acum, brașoveanul din comuna Recea este cercetat pentru comiterea infrcțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, „braconaj” și „amenințare”.

„Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „amenințare”, ca urmare a identificării unui videoclip, postat pe o rețea de socializare, în care o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 50 ani, din localitatea Recea, județul Brașov, ar fi adresat amenințări cu acte de violență unei alte persoane. În urma cercetărilor efectuate au rezultate date potrivit cărora persoana bănuită de săvârșirea faptei anterior menționate ar fi comis și mai multe acte de braconaj cinegetic”, a declarat agentul șef principal Daniel Zontea, reprezentantul Poliției Brașov.

Polițiștii au făcut două percheziții imobiliare – la cele două locuințe deținute de suspect în comuna Recea – ocazie cu care au fost identificate o armă letală, tip pușcă, supusă autorizării și cartușele aferente acesteia, deținute fără respectarea normelor legale în vigoare, acestea fiind confiscate, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Poliției. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, Poliției Municipiului Făgăraș și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite