Un individ a amenințat cu sabia mai multe persoane. Polițiștii din Giurgiu l-au oprit cu focuri de armă

0
Publicat:

Polițiștii din Giurgiu fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere, după ce un individ a amenințat cu sabia mai multe persoane.

 Polițiștii l-au reținut. FOTO IPJ Giurgiu
Polițiștii l-au reținut. FOTO IPJ Giurgiu

Prima dată, polițiști din cadrul Poliției orașului Mihăileşti - Formațiunea Rutieră au fost sesizați direct, duminică, în jurul orei 10.00, de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că a fost amenințat cu o sabie, de către un bărbat, aflat într-un autoturism.

Ulterior, Poliția orașului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un bărbat, de 63 de ani, din orașul Mihăilești, cu privire la faptul că un alt bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal și l-ar fi amenințat cu moartea, cu o sabie.

Tot în cursul zilei, o femeie, de 40 de ani, din orașul Mihăilești a sesizat, prin plângere scrisă, Poliția orașului Mihăilești, despre faptul că, în perioada 25 decembrie 2022- 3 ianuarie a.c., a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, același bărbat care ar fi amenințat persoana de 63 de ani.

Nu a oprit la semnalele polițiștilor

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 42 de ani, din municipiul București.

În jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu autoturismul către locuința fostei cumnate, din orașul Mihăilești, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către polițiști, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât și asupra pneurilor autoturismului”, explică IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

 Polițiștii l-au oprit cu focuri de arma. FOTO IPJ Giurgiu
Polițiștii l-au oprit cu focuri de arma. FOTO IPJ Giurgiu

În mașina acestuia au fost descoperite o sabie și un cuțit, care au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite