Un braşovean a fost ucis în plină stradă în Marea Britanie. Ucigaşul a fost arestat. Alţi doi bărbaţi sunt reţinuţi pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Gheorghe Cozmiuc, un braşovean de 23 de ani, a fost ucis în plină în stradă după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Poliţiştii încearcă să afle care a fost motivul crimei şi spun că atacul a fost unul premeditat.

UPDATE 14.25. Potrivit poliţiştilor britanici, Sivan Amin, un bărbat de 36 de ani, din Merridale Street West a fost arestat sub acuzaţia că l-a ucis pe Mircea Gheorghe Cozmiuc. Alţi doi bărbaţi, de 36 şi 34 de ani, au fost reţinuţi de poliţie ca posibili complici în cazul de crimă, scrie expressandstar.com.   

Agresiunea a avut loc sâmbătă la ora 7.00 dimineaţă pe Carter Road din oraşul Wolverhampton. Mircea Gheorghe Cozmiuc avea 23 de ani şi de doi ani locuia în Marea Britanie unde lucra pentru site-ul Amazon. Primele investigaţii arată că atacul a fost unul premeditat şi că tânărul fusese urmărit înainte de a fi înjunghiat.  Tânărul a supravieţuit atacului, dar a murit la spital din cauza rănilor foarte grave din zona toracică. Trei bărbaţi, de 36, 34 şi 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti în legătura cu uciderea tânărului, iar un altul, de 36 de ani, a fost eliberat pe cauţiune.

Poliţiştii au confirmat că tânărul fusese urmărit de mai mult timp, dar încă nu se ştie care a fost motivul crimei. Mai mult, imediat după atac, un autoturism Audi 3 a demarat în trombă de la locul faptei şi se presupune că a fost maşina cu care au fugit agresorii. 

Anchetatorii cer ajutorul oamenilor din zona pentrui a stabili motivul crimei. „Aştept cu nerăbdare să aflu detalii de la oricine care a observat ceva neobişnuit pe Carter Road vineri noaptea sau sâmbătă dimineaţa. Credem că acest atac a fost ţintit şi aş vrea să reasigur cetăţenii că nu există un pericol pentru publicul larg. Suntem alături de familia lui Mircea în această grea încercare şi vom oferi informaţii noi pe măsură ce le vom afla“, a spus Jim Munro, şeful poliţiei din West Midlands  citat de expressandstar.com. 

Mircea a fost un elev bun. A absolvit Colegiul Naţional Unirea, iar apoi Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Transilvania din Braşov. Pe lângă slujba de la Amazon, începuse şi o afacere împreună cu doi prieteni. 

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite