Tânărul gelos care şi-a incendiat iubita însărcinată a fost reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 21 de ani din municipiul Săcele, judeţul Braşov, care marţi, din gelozie, şi-a stropit iubita însărcinată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, în urma unui conflict, a fost reţinut. Acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

În cursul zilei de marţi, 23 octombrie, tânărul săcelean a avut un conflict cu iubita sa, alimentat de gelozie. El i-a dat foc, iar rudele fetei, de numai 17 ani, au intervenit pentru a o salva. Tânăra este însărcinată şi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace şi faţă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe. El a fost reţinut aseară.

„Bărbatul în vârstă de 21 de ani din Săcele a fost retinut aseară pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPS Braşov.

Citeşte şi:

 

Caz halucinant în oraşul braşovean Săcele. O tânără de 17 ani, însărcinată, a fost incendiată de iubitul de 21 de ani

Un bărbat şi-a omorât soţia şi copiii, apoi s-a predat la Poliţie. Criminalul: „Acum familia mea este bine. Până acum nu era“

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite