Tâlhărit în propria casă, de o femeie. Unde a încercat să fugă autoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un braşovean a fost tâlhărit în propria casă de către o femeie FOTO Adevărul
Un braşovean a fost tâlhărit în propria casă de către o femeie FOTO Adevărul

După ce a invitat acasă la el, la un pahar, doi bărbaţi şi o femeie, un braşovean de 36 de ani a fost bătut şi tâlhărit de femeia de 25 de ani.

Un braşovean de 36 de ani a crezut că şi-a găsit tovarăşi de pahar de încredere, când a întâlnit o femeie şi doi bărbaţi dispuşi să meargă la el acasă şi să consume împreună băuturi alcoolice. 

În noaptea de duminică spre luni, 19/20 iunie, în jurul orei 2:30, cei patru au mers acasă la braşoveanul dornic de o petrecere, însă distracţia nu a decurs aşa cum îşi imagina gazda. După ce au băut cu toţii, femeia l-a bătut şi i-a luat bani şi mai multe bunuri. 

„Poliţiştii au identificat cele trei persoane ca fiind doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 22 ani, din judeţele Braşov şi Neamţ şi o tânără, în vârstă de 25 ani din judeţul Prahova, cea din urmă fiind depistată la un punct de trecere al frontierei din judeţul Arad, fiind escortată în baza unui mandat de aducere la Poliţia Municipiului Braşov”, a declarat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Tânăra de 25 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore şi a ajuns în arestul Poliţiei Braşov. Pe numele ei a fost constituit un dosar penal.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Transfăgărăşanul, închis din nou. Din ce cauză au decis drumarii să oprească traficul

Mii de volume foarte vechi, restaurate la Prima Şcoală Românească. De când datează cel mai vechi document de aici

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite