Tâlhărit de 4 lei și un telefon cu taste. Un bărbat a adormit pe o bancă din Brașov și a fost jefuit de doi tineri

0
Publicat:

Un bărbat a adormit pe o bancă din cartierul brașovean Bartolomeu. Doi tineri au vrut să profite de situație și să-i fure bunurile pe care le avea asupra sa, însă bărbatul s-a trezit.

Un bărbat a fost tâlhărit la Brașov pentru 4 lei FOTO Adevărul
Un bărbat a fost tâlhărit la Brașov pentru 4 lei FOTO Adevărul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Deși pare incredibil, un om a fost tâlhărit pentru 4 lei, la Brașov. Un bărbat de 69 de ani a adormit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 5/6 august 2023, pe o bancă din apropierea terminalului de autobuze de la capătul de linie din Bartolomeu, spre centrul comercial din zonă, de pe strada Șoseaua Cristianului.

În jurul orei 2.00, doi tineri, unul de 26 de ani și altul minor, de 16 ani, s-au apropiat și au văzut că bărbatul doarme. Cei doi au profitat de situație și au încercat să-l deposedeze de bunuri: un telefon cu taste, model de acum două decenii, și suma de 4 lei.

Victima s-a trezit, iar inculpații au luat-o la bătaie, lovindu-o în zona capului și a corpului, cu pumnii și picioarele, pentru a-și asigura scăparea. Cei doi i-au provocat astfel multiple fracturi la nivelul capului, pentru care sunt necesare 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cei doi inculpați au fost mai întâi reținuți de polițiști pentru 24 de ore, după care au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorul a decis că inculpații vor fi cercetați în stare de arest în următoarea lună.

Urmărirea penală au fost realizată de Secția 2 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite