Surprize de Halloween la Castelul Bran și Dino Parc Râșnov, printre vampiri și dinozauri

0
Publicat:

De Halloween, Castelul Bran le oferă vizitatorilor distracții devenite tradiționale. Dino Parc Râșnov s-a pregătit și el cu surprize plăcute pentru cei care aleg această destinație

Distracții inedite de Halloween la Dino Parc Râșnov FOTO Dino Parc Râșnov
Distracții inedite de Halloween la Dino Parc Râșnov FOTO Dino Parc Râșnov

Sfârșitul lunii octombrie vine cu o zi mult îndrăgită de copii: Halloween, un bun prilej pentru cei mici să se transforme în personajele preferate. La Brașov, micuții au mai multe posibilități să se distreze în această zi, fie că aleg Castelul Bran, fie că merg la Dino Parc din Râșnov.

Castelul Bran sărbătorește sâmbătă Halloween, atât pe timp de zi, cât și noaptea. Ziua sunt disponibile două dintre distracțiile preferate ale micuților: Halloween Tour by Day și Magic Time Tunnel by Day, însă adulții gustă și ei din plin senzațiile oferite de acestea.

După lăsarea întunericului, vampirii își fac de cap la Castelul Bran, însă cei curajoși îi pot înfrunta în Halloween Tour by Night, care începe la ora 19:00 și durează până la miezul nopții. Tunelul Magic este disponibil și pe timp de noapte, însă numărul de persoane care pot intra aici este limitat la 80 pe oră.

După atâtea senzații tari, energia trebuie refăcută, astfel că oaspeții castelului pot alege să participe la Vampire Gourmet Dinner, la Restaurantul Castelului, după ora 19:00. Aici, cei veniți la Castelul Bran se pot delecta cu meniuri în tematica sărbătorii.

Halloween Party în Parcul Regal

Vizitatorii care aleg Combo Pass se pot bucura de Halloween Tour by Night, dar și de Halloween Party în Parcul Regal. Cei care aleg Count Special Guest Pass un în plus și cina de la Restaurantul Castelului. Expoziția de Instrumente Medievale de Tortură este inclusă în biletul de vizitare.

Vizitatorii care ajung la Castelul Bran de Halloween trebuie să dea dovadă de atenție sporită dacă suferă de claustrofobie, dacă sunt sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau dacă au copii mici care sunt ținuți în brațe. De asemenea, trebuie avute în vedere temperaturile scăzute din Castel, scările și aleile alunecoase.

De Halloween, pe lângă cei pasionați de paleontologie, la Dino Parc Râșnov sunt așteptați și pasionații de deghizări și cosplay. 

Vizitatorii care vor veni costumați sau machiați în personajele lor favorite, în perioada 29 - 31 octombrie, vor primi 25% reducere la biletele de intrare achiziționate direct din parc.

Parcul va fi decorat tematic de Halloween, iar copiii se vor putea transforma în personajele lor favorite chiar și în parc, cu ajutorul profesioniștilor în face painting ce vor fi prezenți.

Treasure Hunt la Dino Parc Râșnov

Una din cele mai așteptate activități la Dino Parc Râșnov este jocul de Treasure Hunt ce se va desfășura în câte trei runde pe 29 și 30 octombrie, de la orele 11.00, 14.00 și 16.00, iar luni, 31 octombrie, de la 11.00 și de la 14.00.

Pentru că este o sărbătoare de groază, seara, târziu, cei care doresc vor putea rămâne în parc pe 29 și 30 octombrie pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de care vor cunoaște și noii veniți, fantomele, liliecii, vrăjitoarele și dovlecii sculptați. Acestea vor avea loc de la ora 18:30 (în data de 29 octombrie), respectiv ora 18:00 (în data de 30 octombrie).

Concurs special de Halloween

Pe pagina de Facebook a Dino Parc Râșnov se va desfășura în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie și un concurs special de Halloween, la care se vor oferi cinci vouchere de acces în parc pentru toată familia, precum și un cupon de 100 de lei pentru magazinul de suveniruri din parc.

Ne așteptăm la o creștere de aproximativ 20% a traficului în parc în această toamnă, față de anul trecut, întrucât se anunță o toamnă blândă, iar turiștii încă sunt dornici să petreacă timp în natură. Noi avem în continuare pregătită o varietate de activități educative și distractive pentru toată familia”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov. 

Dino Parc Râșnov a fost vizitat în vara acestui an de aproape 260.000 de persoane. Administratorii parcului se așteaptă ca numărul de vizitatori să crească semnificativ odată cu Halloween și sărbătorile de iarnă care se apropie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite