Spitalul de Boli Dermato-Venerice din Braşov, la vânzare pe 2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul de Boli Dermato-Venerice este la un pas de a fi vândut unui investitor israelian, care a oferit două milioane de euro pentru imobil.

Clădirea spitalului de pe strada Gheorghe Dima nr. 1, se află în proprietatea Consiliului Judeţean, care se chinuieşte de mai mulţi ani să o vândă. Iniţial, imobilul a fost scos la licitaţie cu 4,5 milioane de euro, însă nimeni nu s-a prezentat la licitaţie. Preţul a fost scăzut la 3,5 milioane de euro, însă nici a doua licitaţie nu a avut succes. Acum, un investitor din Israel a oferit 2 milioane de euro pentru clădirea spitalului, iar Consiliul Judeţean urmează să analizeze oferta. . „Am primit o ofertă. Încă mai avem de finalizat câteva demersuri", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu.

Preşedintele CJ a spus că banii obţinuţi din vânzarea acestui imobil vor fi reinvestiţi tot în spitale. O parte din sumă ve merge spre secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Braşov. „Ortopedia arată ca la Auschwitz şi din lipsă de bani, nu putem face reaparaţii chiar acum. Însă banii obţinuţi din vînzarea Spitalului Dermato îi vom investi şi aici", a mai spus Căncescu, citat de monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite