Situaţie dramatică a animalelor de la Ferma „Hope”. Apel disperat al Asociaţiei „Milioane de Prieteni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalele de la Ferma Hope a Asociaţiei Milioane de Prieteni nu mai au ce să mănânce FOTO Asociaţia Milioane de Prieteni
Animalele de la Ferma Hope a Asociaţiei Milioane de Prieteni nu mai au ce să mănânce FOTO Asociaţia Milioane de Prieteni

Asociaţia Milioane de Prieteni face un apel la toţi cei care pot ajuta animalele de la Ferma Hope cu hrană. Acestea nu mai au ce să mănânce, ca urmare a secetei şi caniculei din această vară

Animalele de la Ferma Hope, gestionată de Asociaţia Milioane de Prieteni, sunt în pericol să rămână fără mâncare, seceta şi canicula din ultima perioadă au făcut ca păşunile pe care păşteau acestea de obicei să nu mai poată fi folosite. 

„Seceta de vara aceasta ne-a dat mari bătăi de cap şi ne dă mari bătăi de cap, pentru că toată iarba a fost arsă. Practic, în zonele în care scoteam animalele să mănânce nu mai există hrană pentru ele. Sunt foarte multe animale care au nevoie de otavă, au nevoie de iarbă, au nevoie de fân şi noi, în momentul acesta, am ajuns într-o stare în care ne este aproape imposibil de a găsi hrană pentru ele”, a explicat Paula Ciotloş, vicepreşedinte Asociaţia Milioane de Prieteni. 

În aceste condiţii, reprezentanţii asociaţiei fac la apel la cei care pot întinde o mână de ajutor pentru ca animalele să nu sufere de foame. 

„Cei care mai au fân (dar de mâncare, pentru că foarte multă lume s-a oferit să ne dea paie. Paiele sunt pentru aşternut. Noi avem nevoie de hrană pentru aceste animale) ne pot contacta. Avem nevoie de fân, avem nevoie de cereale, de la porumb la orz, la orice se poate da la astfel de animale. Este vorba de cabaline, este vorba de măgari, este vorba de capre, căprioare”, a completat Pula Ciotloş.

Cei care vor să ajute trebuie să ştie că asociaţia nu dispune de oameni care să efectueze lucrări agricole în alte părţi ale ţării. De la Iaşi a venit o ofertă de ajutor, însă cei de acolo au spus că porumbul este pe câmp şi trebuie cules. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Inscripţie rasistă pe un taxi din Braşov. Cum l-a pedepsit patronul pe şofer

Cum sunt afectaţi braşovenii de creşterile de preţuri. În oraşul de sub Tâmpa se majorează tarifele la taxiuri

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite