PROTEST. Primarii din judeţ vor parcarea lor la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarii din mai multe localităţi din judeţ nu mai vor să participe la sedinţele convocate de autorităţile judeţene până când nu li se va asigura loc de parcare în centru.

Sătui să li se tot ridice maşinile şi să plătească din buzunarul lor bani grei pentru recuperarea acestora, primarii vor să li se asigure o parcare, contracost. În caz contrar, nu vor să mai onoreze sedinţele organizate de reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Ioan Gonţea.

Protestul este iniţiat de primarul comunei Poiana Mărului, Nicolae Codreanu. Convocat săptămâna trecută la întâlnirea primarilor, acestuia i-a fost ridicată maşina în timp ce se afla în sala de sedinţe.

Nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă în Braşov cu parcările. După ce am găsit cu chiu cu vai un loc de parcare, m-am trezit fără maşină la ieşire şi am plătit din buzunarul meu 480 de lei. Nu voi mai participa la sedinţeţe convocate la Braşov până când noi, primarii, nu vom avea o parcare specială, cu plată, evident. Decizia aceasta va fi luată de toţi primarii, pentru că nu este normal să plătim atâţia bani la RAT Braşov", a spus Nicolae Codreanu, iniţiatorul protestului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite