Procurorii braşoveni au renunţat la proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei Adunări Generale, la care au participat reprezentanţi ai Ministerului Muncii şi ai instanţelor judecătoreşti, procurorii braşoveni au hotărât suspendarea acţiunilor de protest demarate din 16 septembrie.

Nemulţumiţi de proiectul de salarizare al magistraţilor, procurorii braşoveni au decis să lucreze „în regim de avarie" până la sfârşitul lunii septembrie. Însă, în urma Adunării Generale, procurorii au decis să-şi continue activitatea în mod normal, sperând că ceea ce s-a discutat astăzi o să ajungă la urechile parlamentarilor.

Am luat decizia protestului pentru că nu exista un proces real de discutare a proiectelor de lege vizând salarizarea unică şi nu exista un dialog real cu reprezentanţii puterii executive privind problematica proiectului  de salarizare a magistraţilor. În urma discuţiilor s-a hotărât suspendarea acţiunilor de protest, însă cu anumite condiţii cu privire la grila de salarizare. Începând de mâine revenim la activitate şi aşteptăm ca punctul nostru de vedere să fie susţinut în faţa Guvernului de către Ministerul Muncii. În cazul în care nu va fi prezentat vom relua protestul", a declarat procurorul Carmina Reit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite