Primarii din unele localităţi au cheltuit aiurea sume uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un raport al Curţii de Conturi arată că în unele localităţi s-au achitat lucrări inexistente, edilii s-au şcolit pe bani publici sau şi-au făcut sigurări de viaţă.

Unii primari au cheltuit bani din fondul de urgenţă alocat pentru inundaţii şi alte dezastre. În top, la aceste abateri este Voila, cu 199.000 de lei, urmată de Şercaia, cu 103.000 lei, Ungra, 55.000 lei şi Sânpetru, 50.000 de lei. Alţi primari au cheltuit sume uriaşe pentru benzină.

La Caţa de exemplu, primarul şi viceprimarul au cheltuit 8.000 de lei pentru a face cursuri de mediatori, au reparat o maşină pe banii primăriei deşi aceasta nu era în proprietatea instituţiei şi au achitat convorbiri telefonice nejustificate în valoarea de 30.000 de lei, scrie newsbv.ro.

La Cristian de exemplu s-au cheltuit, în 2012, 8.000 de lei pentru poliţe de asigurare de viaţă şi pensie, dar s-a decontat ilegal şi contravaloarea cheltuielilor de deplasare a personalului primăriei de la domiciliu la locul de muncă şi retur, în valoarea de 11.000 de lei.

Pe aceeaşi temă:

Prime de Crăciun ilegale la Bistriţa

Prejudiciu de 37 de milioane de lei la Primăria lui Negoiţă

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite