Pisicile au invadat Castelul Bran. Ce rase deosebite sunt prezente la competiţia internaţională

0
0
Pisicile au invadat Castelul Bran FOTO Arhiva adevarul.ro
Pisicile au invadat Castelul Bran FOTO Arhiva adevarul.ro

Peste o sută de pisici se întrec la un concurs internaţional de frumuseţe, la Castelul Bran. Intrarea la competiţie este liberă

Castelul Bran este invadat de cele mai frumoase pisici în acest sfârşit de săptămâna. Casa contelui Dracula este gazda expoziţiei mondiale de pisici de rasă Chat Noir, Chat Blanc au Château Bran. Evenimentul se va desfăşura în Parcul Regal al Castelului Bran, într-un cort expoziţional, iar accesul este gratuit.

147 de pisici din rasele British Shorthair şi Longhair, Persane şi Exotice, Scottish Fold şi Scottish Straight, Highland Straight şi Highland Fold, Kurilian Bobtail cu par lung şi scurt, Mâine Coon, Munchkin, Mâine Coon Polydactil, Ragdoll, Sacră de Birmania, Neva Masquerada, Bengaleză, Cornish Rex, Lykoi, Albastru de Rusia, Savannah, Thai, Sphynx, precum şi nouă rasă de pisici din România, Transylvanian vor putea fi admirate la castel.

Participarea este internaţională, expozanţii venind din România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, Italia, Grecia, Austria. Una dintre competiţii este un fel de open, în care se vor întrece toate pisicile, iar la celelalte întreceri sunt grupate pe categorii precum adulte, sterilizate, pui şi juniori, rase pre-recunoscute.

Duminică după amiază, ca parte a expoziţiei mondiale, se vor desfăşura ringurile mari: Master, Double Master şi Triple Master, acestea fiind competiţii cu pre-calificare care creează posibilitatea obţinerii de titluri superioare. Accesul la eveniment se face în regim de gratuitate, la poarta secundară (Poarta Ileana).

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

A7, autostrada Moldovei, are acord de mediu pe toate sectoarele, de la Ploieşti la Paşcani

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Mai multe - Braşov

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite