Percheziţii la Săcele, pe tema ajutoarelor sociale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins la Săcele, la mai multe adresa FOTO IGPR
Mascaţii au descins la Săcele, la mai multe adresa FOTO IGPR

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei municipiului Săcele efectuează trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Săcele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, percheziţiile sunt efectuate într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie vizând stabilirea şi plata ajutoarelor sociale acordate unor locuitori ai municipiului Săcele, judeţul Braşov.

Pe numele a două persoane, funcţionari publici care s-au ocupat de acordarea ajutoarelor sociale, au fost emise mandate de aducere, acestea urmând a fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov în vederea audierii.

De asemenea, alte 180 de persoane sunt aduse la audieri la sediul Parchetului Tribunalului Braşov şi la Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Braşov. 

În cauză au fost emise 180 de citaţii pentru audierea unor persoane, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov  şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Procurorii au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite