Pedeapsă grea primită de un tânăr care și-a ucis tatăl abuziv. Băiatul încerca să își protejeze sora

0
Publicat:

Un tânăr de 24 de ani din Brașov a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare după ce și-a ucis tatăl, apoi i-a aruncat trupul într-o râpă din județul Argeș. Bărbatul ucis fusese la rândul lui condamnat pentru tentativă de omor asupra soției.

Bărbatul era violent cu ceilalți membri ai familiei FOTO Arhivă
Bărbatul era violent cu ceilalți membri ai familiei FOTO Arhivă

Cercetările în acest caz au început anul trecut în decembrie, când o mână a victimei a fost găsită pe raza localității Dragoslavele. Tânărul a recunoscut în fața instanței fără ezitare că și-a ucis tatăl, relatează Știrile ProTV.

Acesta a povestit că nu avea o relație bună cu tatăl său, din cauză că era violent și adesea îi lovea și amenința pe membrii familiei. De asemenea, bărbatul ucis a fost condamnat la rândul său, în 2015, după ce a încercat să își omoare soția.

Cum s-a petrecut crima din Brașov

În seara crimei, bărbatul băuse și a încercat să-și sune fiica minoră, pentru a o amenința. Fiul acestuia a sărit în apărarea surorii mai mici, iar de a aici a izbucnit un scandal în toată regula.

Într-un acces de furie, tânărul și-a omorât tatăl, iar apoi, ajutat de un cunoscut, i-a aruncat cadavrul într-o râpă.

Ulterior, a fost găsită mâna dreaptă a victimei, iar amprentele au dus la identificarea acesteia. Bărbatul se afla în baza de date a poliției din cauza antecedentelor sale.

Înainte de a da decizia, judecătorii au ținut cont de faptul că inculpatul și-a recunoscut fapta și că suferise abuzuri din partea părintelui violent. Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite