Un român, campion de kickboxing, și-a ucis fosta parteneră. Bărbatul era sub supraveghere penală

0
0
Publicat:

Bărbatul în vârstă de 41 de ani este acuzat că și-a strangulat fosta parteneră în parcarea de lângă stația de gară din orașul italian Civitavecchia.

Lucian Tudoran a fost arestat FOTO: facebook
Lucian Tudoran a fost arestat FOTO: facebook

Un bărbat cu un temperament violent. Lucian Tuduran, care a fost în tinerețe campion la Kick Thai Boxing și-a ucis fosta parteneră, Carmela Ion, în vârstă de 56 de ani, prin sufocare, aproape de stația de gară din orașul Civitavecchia.

Tudoran purta o brățară electronică de supraveghere, fiind sub control judiciar pentru fapte anterioare de violență domestică, inclusiv acuzații de hărțuire, dar, din păcate, acest sistem nu a reușit să prevină tragedia.

Femeia, Camelia Ion, trăia într-un mediu precar, caracterizat de sărăcie, alături de alți conaționali.  În noaptea fatidică, o ceartă între Camelia și Tuduran a escaladat, rezultând în decesul femeii.

”Conform autorităților, Tudoran purta o brățară electronică, destinată monitorizării distanței față de victimă, din cauza unui ordin de restricție. În mod tragic, Camelia nu avea asupra ei dispozitivul de alertă care ar fi putut-o salva. Corpul ei a fost găsit fără suflare într-un parc din apropierea stației de tren din Civitavecchia, cu semne evidente de violență”, scrie gazetaromaneasca.com.

Bărbatul  a fost reținut la scurt timp după descoperirea crimei și este acum acuzat de omor calificat.

Tudoran, rezident la Tolfa, a activat în cadrul asociației sportive I.K.T.A., specializată în arte marțiale de contact.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite