Patru tineri muzicieni din România vor cânta la Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor de la Monaco VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cvartetul Fortissimi FOTO Facebook Bogdan Costache
Cvartetul Fortissimi FOTO Facebook Bogdan Costache

Cvartetul Fortissimi a fost invitat la „Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor”, organizat de prinţul Albert al II-lea. Între tinerii care formează cvartetul se numără şi braşoveanul Bogdan Costache.

Violonistul braşovean Bogdan Costache a fost invitat, împreună cu cvartetul Fortissimi, să concerteze la „Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor” de la Monte Carlo, la 23 octombrie. Artistul Mirel Manea este cel care a făcut invitaţia pentru tinerii braşoveni la evenimentul unic în lume, organizat de Prinţul Albert al II-lea de Monaco. 

Bogdan Costache a devenit cunoscut în întreaga ţară în momentul în care a interpretat la vioară partea solist-instrumentală a piesei „You Raise Me Up”, de la balconul Casei Sfatului, în deschiderea celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Cerbul de Aur. El a primit numeroase distincţii la mai multe festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică. A absolvit Liceul Vocaţional Tudor Ciortea din Braşov, este solist concertist şi membru al orchestrei Filarmonicii Braşov. 

Împreună cu alţi trei prieteni pe care i-a cunoscut la festivalurile muzicare care au avut loc în ultimii ani la Braşov, Bogdan Costache a format cvartetul Fortissimi, unul aflat în plină ascensiune şi care deja este foarte bine cotat. 

„Suntem onoraţi să fim invitaţi să concertăm la un eveniment de asemenea anvergură, invitaţie care fructifică efortul şi pasiunea noastră de a duce muzica cât mai aproape de inimile tuturor. Ne inspiră frumosul şi buna calitate a muzicii şi suntem bucuroşi ori de câte ori ne putem aduce aportul la crearea de momente speciale şi preţioase’’, a declarant, pentru Biz Braşov, violonistul Bogdan Costache.

Repertoriul acestora este unul vast, cuprinzând mai multe genuri muzicale, de la muzica clasică la muzica de film, de la operă la valsul vienez, de la tango la cafe concert sau de la muzică tradiţională la jazz. 

Vă mai recomandăm:

 

Ce i-a transmis filosoful Mihai Şora preotului care l-a atacat pe reţelele de socializare

 

Restricţiile de circulaţie se amână pe Transfăgărăşan, însă doar pentru câteva zile. Până când mai putem circula pe cel mai spectaculos drum european

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite