Noi sensuri giratorii au fost avizate de către membrii Comisiei de Circulaţie pe străzile Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Propunerile trebuie să primească avizul Poliţiei Rutiere. Foto: Arhivă
Propunerile trebuie să primească avizul Poliţiei Rutiere. Foto: Arhivă

Membrii Comisiei de Circulaţie au discutat în şedinţa de astăzi posibilele soluţii de resistematizare a trei intersecţii din Braşov, în vederea asigurării unui trafic mai fluent.

Între acestea se numără şi cea dintre străzile Zorilor şi Carpaţilor, unde s-a lucrat săptămânile trecute doar pentru lărgirea intrării în Zorilor, dar şi cea din Poiana Mică, pe unde se face accesul la parcarea multietajată şi unde a fost amenajat un sens giratoriu provizoriu din balize. În ambele cazuri, membrii Comisiei au agreat propunerea de a se amenaja sensuri giratorii. Tot un sens giratoriu ar urma să fie amenajat şi în Noua, la intersecţia dintre străzile Brazilor şi Prunului.

În vederea demarării lucrărilor este necesar ca propunerile avizate de către Comisia de Circulaţie să primească şi avizul final al Poliţiei Rutiere a municipiului Braşov.

Resistematizarea a trei intersecţii, Zorilor – Carpaţilor, Poiana Mică, Brazilor – Prunului, a fost avizată de către membrii Comisiei de Circulaţie, soluţia propusă fiind aceea de amenajare a unor sensuri giratorii. Propunerile de ressistematizare ar urma să fie prezentate şi Poliţiei Rutiere pentru a-şi da avizul final.

Citeşte şi:

Resistematizarea unor intersecţii aglomerate din Braşov depinde de verdictul Comisiei de Circulaţie

Braşovul a devenit „raiul“ sensurilor giratorii din ţară

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite