Motivul pentru care un râşnovean ce a vrut să cumpere un cal a fost amendat de Poliţia Locală. Un detaliu i-a condus pe anchetatori la el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sacul cu gunoi lăsat de râşnovean la intrarea în Poiana Braşov FOTO Poliţia Locală Braşov
Sacul cu gunoi lăsat de râşnovean la intrarea în Poiana Braşov FOTO Poliţia Locală Braşov

După ce un sac cu deşeuri a stat două săptămâni la intrarea în Poiana Braşov fără ca cineva să îl arunce la gunoi, poliţiştii locali s-au autosesizat şi au deschis o mică anchetă. Rezultatul a fost unul destul de surprinzător şi a condus la depistarea şi pedepsirea făptaşului.

„Poliţiştii locali au verificat conţinutul, aparent banal, al sacului şi au identificat, printre resturile menajere din interiorul acestuia, un bilet de analiză pentru cabaline, efectuată  la o clinică veterinară din localitatea Zărneşti. Coroborând această informaţie cu datele obţinute de la persoane care aveau legătură cu analiza medicală respectivă, poliţiştii locali au reuşit să identifice autorul depozitării ca fiind o persoană fizică din oraşul Râşnov,  care a dorit să cumpere un cal, dar nu a finalizat tranzacţia”, a relatat Oana-Mădălina Ion, Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov.

N-a mai cumpărat calul dar râşnoveanul s-a ales cu o amendă de 800 de lei pentru depozitarea deşeurilor pe domeniul public, iar sacul a fost ridicat de operatorul de salubritate. Poliţiştii Biroului Protecţia Mediului şi Activităţi Comerciale derulează tot timpul acţiuni şi operaţiuni în domeniul protecţiei mediului pentru a identifica persoanele care au încălcat legea , dar nu au putut fi surprinse asupra faptului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

România îşi închide orfelinatele la 1 octombrie. Copiii din centrele de plasament rămân, eventual, în grija ONG-urilor

Poliţist filmat în timp ce bătea un bărbat pe peronul gării din Tuşnad Băi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite