Mandat de arestare în lipsă pentru şeful unei reţele de traficanţi de droguri. Bărbatul trimitea colete cu droguri din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complicii bărbatului au fost prinşi anul trecut. FOTOArhivă.
Complicii bărbatului au fost prinşi anul trecut. FOTOArhivă.

Magistraţii Tribunalului Braşov au emis în mandat de arestare pe numele unui bărbat suspectat că trimitea în ţară cantităţi mari de droguri prin intermediul unei firme de coletărie. Complicii săi au fost prinşi încă de anul trecut.

Mandatul de arestare pe numele pe numele inculpatului Marius Cristian B.  esten valabil 30 de zile şi există informaţii că s-au afla în Spania. El este considerat şeful unei reţele de traficanţi de droguri destructurată anul trecut. Este acuzat de constituire de grup infracţional şi trafic de droguri.

Complicii bărbatului au fost săltaţi la finele anului trecut. Ancheta a pornit de la poliţiştii braşoveni care au prins în flagrant doi traficanţi. Mergând pe fir oamenii legii au descoperit întreaga reţea. „Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. –Serviciul Teritorial Braşov, au surprins în flagrant în 30 noiembrie 2016 doi braşoveni, în timp ce efectuau o tranzacţie de droguri. Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar avea legătură cu membrii unei grupări infracţionale, care ar fi introdus în ţară 11 kilograme de cannabis şi rezină de cannabis, din Spania, prin intemediul unei firme de coletărie pe ruta Spania-România, drogurile fiind ulterior comercializate în judeţele Sibiu, Braşov şi Bacău. În aceeaşi zi, au fost efectuate 27 de percheziţii domiciliare, în judeţele Braşov, Sibiu şi Bacău, la adresele membrilor grupării. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 5 kilograme de cannabis şi 19 grame de cocaină, precum şi 63.000 de lei, 1.300 de euro şi un autoturism“, se arată în comunicatul poliţiştilor de la finele lunii noiembrie.

În urma administrării probatoriului, patru barbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior faţă de aceştia fiind dispusă măsura controlului judiciar, iar împotriva a 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, s-a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Suspecţii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor  de  constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite