„Luceafărul Huilei“ pregăteşte o mineriadă cu revoluţionari, la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o săptămână, Palatul Cotroceni va fi luat cu asalt de mii de revoluţionari din România. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei şedinţe la care au luat parte peste 100 de revoluţionari din toată ţara.

Nemulţumiţi de măsurile de austeritate luate de actualul Guvern, luptătorii din decembrie 1989 vor protesta şi vor cere demisia liderilor politici, în frunte cu preşedintele României.

„Preconizăm că la protestul din 27 iulie, care va începe la ora 12.00, să participe între 5.000 şi 10.000 de revoluţionari. Suntem nemulţumiţi de starea în care se află ţara în momentul de faţă. Vom lupta pentru libertate, la fel cum am făcut-o şi în decembrie 1989. 60% dintre români o duc foarte rău, chiar şi după 22 de ani de la Revoluţie. Vom organiza acest protesc cu orice risc, chiar dacă vom primi autorizaţie sau nu", a declarat preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior.

Unul dintre susţinătorii mişcării revoluţionare este chiar „Luceafărul Huilei“. „Susţin în totalitate această mişcare a revoluţionarilor şi chiar o să fiu alături de ei miercurea viitoare. La gradul de nemulţumire care există în România, sunt convins că la această mişcare vor lua parte foarte mulţi revoluţionari", a menţionat şi Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, prezent şi el la şedinţa revoluţionarilor din Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite