Librăria „Adevărul“, acasă la braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paulina Codeuţ a venit cu soţul ei tocmai de la Sibiu să-şi completeze Colecţia Enciclopedia Disney. Foto: Stelian Grăjdan
Paulina Codeuţ a venit cu soţul ei tocmai de la Sibiu să-şi completeze Colecţia Enciclopedia Disney. Foto: Stelian Grăjdan

Zeci de cititori au luat cu asalt Librăria „Adevărul" pentru a-şi completa colecţiile. Cea de-a cincea librărie din ţară a fost inaugurată astăzi, spre bucuria braşovenilor, care s-au grăbit să intre în universul publicaţiilor Adevărul.

Librăria „Adevărul", situată în centrul istoric al Braşovului, pe strada Michael Weiss nr. 9, îi întâmpină pe braşoveni cu căldură, rafinament şi eleganţă.

Colecţia Jules Verne, Enciclopedia Disney, seria 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", Colecţia de carte de lux şi filmele Adevărul pot fi achiziţionate într-un mod mult mai comod.

Am venit de la Sibiu şi cineva ne-a spus că astăzi se deschidea librăria Adevărul în Braşov şi ne-am gândit să venim să cumpărăm cărţi din colecţia Enciclopedia Disney, pentru nepoţeii noştri. Cred că este foarte importantă această iniţiativă, pentru că, până acum, ne trezeam cu noaptea în cap pentru a le cumpăra", a spus Paulina Codeuţ, o pensionară de 64 de ani.

Singurele librării cu program extins din ţară

Librăria Adevărul răsplăteşte fidelitatea clienţilor printr-o disponibilitate continuă. Astfel, librăria are un program special, de luni până duminică, între orele 9.00 şi 22.00, având un program unic în ţară.

„Ţinând cont că aceste cărţi sunt folositoare pentru toată lumea, de la cei mici până la cei mari, mă bucur foarte tare că acum nu trebuie să-mi mai fac probleme atunci când nu am bani să-mi cumpăr cărţile în ziua apariţiei lor sau când nu am timp pentru a alerga de la un chioşc la altul.

Cumpăr colecţia pentru copii, şi colecţiile de Carte Verde şi Colecţia Jules Verne şi cred că este important să le cumpăr pentru că, dacă nu ai carte, nu ai parte", a spus Mihaela Petcu, de 32 de ani, angajata unui hotel.

Avantaje suplimentare

În "Librariile Adevarul" pot fi găsite toate ziarele şi revistele Adevărul Holding. În plus, clienţii Librăriei Adevărul din Braşov au acces gratuit la internet wireless, la servicii de abonare şi de mică publicitate. De asemenea, în urna special amenajată în interiorul librăriei pot fi depuse taloanele pentru diferitele concursuri lansate de trustul Adevărul.

Până acum, alături de ziarul Adevărul au apărut Colecţia Pictori de geniu, Colecţia Disney Clasic, Tom şi Jerry în cadrul "Filmele Adevarul pentru copii" şi restul titlurilor pe DVD din cadrul "Filmele Adevarul". Braşovenii pot cumpăra cărţi din Colecţia Jules Verne, Enciclopedia Disney, seria 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă şi Colecţia de Carte de lux.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite