Handbal: Confruntarea etapei: Mariana Târcă vs Gheorghe Tadici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Târcă se pregăteşte pentru meciul cu Zalăul lui Tadici
Mariana Târcă se pregăteşte pentru meciul cu Zalăul lui Tadici

În etapa a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Zalăul lui Gheorghe Tadici va primi, sâmbătă, vizita Rulmentului Marianei Târcă.

Chiar dacă această confruntare constituia în trecut un adevărat duel al orgoliilor, întrucât formaţiile celor doi tehnicieni erau mereu în luptă directă pentru titlu, acum situaţia s-a schimbat radical.

Astfel, dacă HC Zalău este pe locul patru, la trei puncte de ocupanta locului secund (Jolidon Cluj-Napoca), Rulmentul Braşov se luptă pentru salvarea de la retrogradare. În aceste condiţii, formaţia lui Gheorghe Tadici este marea favorită a confruntării de sâmbătă dimineaţa.

În situaţia în care ne aflăm, nu cred că se mai poate vorbi despre un duel de orgoliu. Ştim unde ne aflăm şi suntem conştienţi că nu pornim cu prima şansă, însă vom încerca să facem un meci bun. Timpul nu mai are răbdare cu noi şi trebuie să dovedim că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Este important să ne pregătim cât mai bine pentru partidele cu Rapidul şi Buzăul, întrucât avem nevoie de două victorii în aceste confruntări. Sper să avem o evoluţie care să ne dea speranţe pentru partidele următoare", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Pentru confruntarea din weekend, Mariana Târcă nu se va putea baza pe handbalistele Hamciuc şi Teodorescu, care sunt accidentate. În etapa a XX-a a Ligii Naţionale, Rulmentul Braşov va întâlni, pe propriul teren, în derby-ul suferinţei, pe Rapid Bucureşti.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite