FOTO VIDEO Accident teribil pe DN 73, între Braşov şi Râşnov. Cadavrul şoferului unui BMW a fost făcut bucăţi şi împrăştiat pe zeci de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: newsbv.ro
foto: newsbv.ro

Un teribil accident de circulaţie s-a produs mierccuri dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe drumul dintre Râşnov şi Cristian. Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un TIR, fiind efectiv tocat. În urma impactului, bucăţi trupul şoferului BMW-ului au fost aruncate la zeci de metri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în accident au fost implicate un autoturism şi  un autocamion. 

Din păcate, din primele informaţii, o persoană a decedat.

Un autoturism BMW Seria 3, înmatriculat în Bulgaria, care circula dinspre Braşov spre Râşnov, condus de un bărbat, a intrat frontal în camion. Maşina avea viteză destul de mare, şi a intrat efectiv sub camion. Puntea din faţă a camionului a fost azvârlită pe partea cealaltă a drumului, la zece metri, pe un câmp. BMW-ul a intrat pe sub camion şi a fost efectiv tocat.

„Cadavrul şoferului este împrăştiat pe câteva zeci de metri: capul, mâinile, picioarele parcă ar fi intrat într-un malaxor uriaş. Ce a rămas din trupul victmei este un amestec de fiare şi carne însângerate. Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Este cumplit!“, a declarat pentru newsbv.ro unul dintre martorii accidentului.

Accident teribil pe DN 73, intre Râşnov şi Braşov

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie din zonă.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri