Expertize de peste 125.000 de lei la podeţele afectate de inundaţii, de pe şoselele naţionale din centrul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma inundaţiilor din acest an, mai multe şosele care traversează Braşovul şi fac legătura cu judeţele vecine au fost fectate de viituri, astfel că au nevoie de reparaţii urgenţe.

Cele mai mari probleme care necesită o rezolvare ardentă sunt cele legate de consolidarea unor judeţe. Astfel, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a demarat procedura birocratică în vederea expertizării tehnice a mai multor podeţe.

Între acestea se numără trei podeţe de pe DN 10, care face legătura între Braşov şi Buzău şi unde sunt mai multe tronsoane afectate de calamităţi, dar şi pe DN 11, care leagă Covasna de Harghita, respectiv leagă Târgu Secuiesc de Cozmeni şi de pe DN 12 (Braşov – Topliţa) şi DN 13 A (Bălăuşeri – Miercurea Ciuc). Costul total al expertizării a opt podeţe de pe aceste şosele este estima la suma de 125.188 de lei. Durata realizării expertizelor este de 60 de zile, din momentul în care va fi semnat contractul.  

Citeşte şi:

Un drum din România a fost inclus de „The Guardian“ într-un top al celor mai frumoase trasee de străbătut cu maşina

Calvarul DN 73, cel mai circulat drum turistic din Braşov. CNAIR se ceartă cu autorităţile locale, la drum nu lucrează nimeni

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite